Suntem Asociația Prietenii Școlii Valea Lupului, un grup de oameni din comunitate cu misiunea de a sprijini educația copiilor noștri, elevi ai Școlii Gimnaziale Prof. Mihai Dumitriu, din Valea Lupului.

Proiecte curente:


Identificăm nevoile școlii împreună

Aboneaza-te la bine

Scopul asociației: 


Scopul nostru este să sprijinim Școala  Gimnazială Profesor Mihai Dumitriu Valea Lupului în activitatea de educare, instruire,  formare și supraveghere a elevilor acestor școli, de formare a cadrelor didactice și a părinților elevilor școlii și susținerea în dezvoltarea, modernizarea și întreținerea bazei materiale a școlii, implicarea în și organizarea activităților extrașcolare.

Cum? Prin: 

Susținerea, modernizarea, creșterea eficacității și calității educației, precum și îmbunătățirea continuă a învățământului, în concordanță cu standardele Uniunii Europene și a specificului societății românești, în interesul copiilor din școală;

Susținerea și promovarea intereselor copiilor, părinților și cadrelor didactice din Școala Gimnazială Valea Lupului, în relație cu autoritățile locale, naționale și internaționale. Dezvoltarea unei relații solide, de încredere, între părinți și cadrele didactice, care să susțină dezvoltarea cognitivă, academică, psiho-emoțională și socială a elevilor. 

Obiectivele asociației:


Contactează-ne!